Din flexibla marknadsavdelning

Med en osäker marknad ökar behovet av flexibilitet. Inte minst för marknadsinsatserna. Det är här vi på JK Effekt kommer in och underlättar – med skräddarsydda upplägg, trygghet och expertis. Säg hej till din externa marknadsavdelning!

Vi är en fullservicebyrå med alla kompetenser under ett och samma tak. Vi planerar, roddar och producerar allt från grafisk form och events till digital marknadsföring och webb. Vi grottar mer än gärna ner oss i ditt varumärke och är en strategisk partner i vått och torrt – oavsett om det gäller mindre punktinsatser eller en större marknadsstrategi.

Vi på JK Effekt erbjuder ett skräddarsytt upplägg där vi arbetar som din marknadsavdelning – i den omfattning du behöver och alltid på dina villkor. Välj själv vad som passar dig bäst, vill du ha en dedikerad projektledare på plats eller någon att kontakta när det behövs? Oavsett omfattning har du alltid en projektledare som tillsammans med dig och våra kompetenser planerar, styr upp och genomför marknadsavdelningens uppgifter. Skönt va?

JK Effekt team

Vi är pepp på att bli din nya inhousebyrå!

Varför outsourca din marknadsavdelning?

Flexibelt
Med allt under ett och samma tak blir jobbet enkelt. Få tillgång till JK Effekts samlade kompetens. Anpassa omfattningen efter situation och behov, samtidigt som du enkelt kan få tillgång till fler kompetenser när det behövs. 

Skalbart 
Öka, minska eller samma varje månad. Du kan enkelt minska eller öka samarbetets omfattning utifrån dina behov. 

Frihet
Ibland kan det kännas svajigt att rekrytera. Med en extern marknadsavdelning slipper du oron.Vi kompletterar ditt befintliga arbetsteam eller tar oss an hela din marknadsföring. 

Nya perspektiv
Sedan 2008 har vi jobbat med marknadsföring. Det har gett oss en och annan insikt, vilka vi mer än gärna delar med oss av. Tillsammans med dig skapar vi hållbara och lönsamma affärer!

Skräddarsytt efter din verksamhet

Vi anpassar oss efter dina behov och erbjuder allt från mindre support till helomfattande retainers.

Marknadsstrategi

Paketpris

Lilla marknadsavdelningen
En dedikerad person på plats eller tillgänglig på distans två dagar i månaden.
7000 :- per dag eller 14 000 :- i månaden.

Mellanstora marknadsavdelningen
En dedikerad person på plats eller tillgänglig på distans en dag i veckan.
6000 :- per dag eller 24 000 :- månaden.

Stora marknadsavdelningen
En dedikerad person på plats eller tillgänglig på distans två dagar i veckan.
5000 :- per dag eller 40 000 :- månaden.

Kundcase