Mätbara resultat.
Med känsla.

Vi på JK Effekt

Vilka är vi?

Vi är den lilla byrån med det stora hjärtat. Och det där hjärtat bankar hårt för att skapa känsla och effekt.

Vi är en fullservicebyrå som jobbar med design, produktion och marknadsföring som ger resultat. På riktigt. Vi skapar även hemsidor, e-handelslösningar och alla former av innehåll. Alltid med helheten i fokus.

Samtidigt vill vi värna om jorden och kommande generationer. Därför jobbar vi alltid med hållbarhet inom såväl miljö och relationer som arbetssätt och kommunikation.

Vi är ett low profit limited liability corporation som genererar liten vinst och som vill bidra med något bestående och allmännyttigt inom vårt område.

Vem är du?

Du är den som letar efter en byrå som kan ta ett grepp om helheten. Eller vill ha hjälp med en del av helheten. Oavsett vad vill du ha någon som driver med kreativitet, kunskap, lyhördhet och skapar effektiva lösningar.

Vårt fokus ligger alltid på dig som kund. Det är dina värderingar, drömmar, visioner och tydliga mål som ligger till grund för allt vi gör. Plus din slutkunds upplevelse och konvertering såklart.

Med analys, idéarbete och en tydlig arbetsprocess som grund skapar vi innovativa och skräddarsydda lösningar som gör att ditt företag växer.

Vi hjälper dig

Har du en spännande idé, en knepig utmaning eller är du bara nyfiken på oss?

Boka ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte. Tillsammans kommer vi fram till vad vi kan göra för just din verksamhet!

Boka ett idémöte

    Ett schysst syskon

    Vår lillasyster heter Selected by Järna. En webbutik som gillar snälla företag och hållbart hantverk.

    Här får riktigt bra produkter ta den plats de förtjänar. Tillverkade av producenter och hantverkare som jobbar rakt från hjärtat och skapar prylar med en alldeles egen identitet och historia.

    Besök: Selectedbyjarna.se

    Selected By Järna