Solberga By

Utmaningen

Solberga By, en plats där det alltid finns någon att hålla i handen. Vem skulle inte trivas där? Och vem skulle inte tycka det var en ära att få fundera på hur man kan presentera en sådan verksamhet på allra bästa sätt. Vårt fokus var att förmedla budskapet att Solberga By är en fin plats att vara på, och på så sätt få fler människor att upptäcka det. Så första steget, och första utmaningen, var att försöka fånga essensen i verksamheten. Som i många andra av våra uppdrag så ville vi jobba med helheten för att kommunicera ett tydligt budskap.

Taktik

Från start så lades allt krut på att ta fram en grafisk profil som tydligt kommunicerar Solberga Bys unika känsla. Utifrån den så producerades en mängd grafiskt material, alla med syftet att förmedla deras budskap. Vårt uppdrag mynnade bland annat ut i en illustrerad områdeskarta för att visualisera Solberga Bys fantastiska och fantasirika byggnader och natur. Utöver det så har vi gjort alltifrån att uppdatera deras logotyp till att ta fram skyltar, hemsida, formge broschyrer och visitkort, rollups, tröjor, giveaways och mycket mer.


Kundcase Solberga By
Karta över Solberga By
Karta och illustrationer. Illustratör Annika Huett.
P-skiva
Porträttfotografering
Porträttfotografering, till nya hemsidan.

Om Solberga By

Föreningen Solberga By är en ideell verksamhet i Ytterjärna som har drivit boende och skola i över 75 år. Det är en levande bygemenskap med bostäder integrerade i området. De har boende i elevhem, grundsärskola för barn och ungdomar samt fritids, korttidshem och fritidsverksamhet med tillstånd enligt LSS.

Solberga By logotyp

Vill du också se ditt företag växa?