Enerco

Utmaningen

Inredning är för oss mer än att skapa trivsel och en bra grogrund för gemenskap, det är även en viktig del av en verksamhets ansikte utåt, där varumärket skapar en tydlig röd tråd i allt från webb till det första mötet på kontoret.

Hur får man två företag att riktigt trivas under samma tak? När Enerco Engineering skulle flytta in på DynaMates huvudkontor i Södertälje blev det riktigt spännande, två specialiserade industriserviceföretag på samma plats, tillsammans. 

Vi fick uppdraget att  inreda, allt från att skapa ritningar till beställning av möbler, kakel och kök…ja vi var även delaktiga i byggmötena kring lokalernas ombyggnation. Många delar skulle passa ihop och två företag skulle känna sig inspirerade att förändra framtidens industri i nya fräscha lokaler. 

Taktik

Vi vet att riktigt bra idéer kläcks i inspirerande miljöer. Vi kombinerade traditionellt med nytt, stilrent med expressionism, industridesign fick gifta sig med ljudisolerande mossa. Som en röd tråd utgick vi från företagets grafiska profil och arbetade med både färg och form för att bringa nytt liv till lokalerna. Vi såg till att det fanns gott om egen plats för personalen att arbeta ifred liksom gemensamma ytor för fika och aktiviteter.
När vi såg medarbetarnas ansiktsuttryck vid invigningen visste vi att vi hade träffat precis rätt! 

Resultat

420 m2 AV ARBETSGLÄDJE & KREATIVITET

TVÅ SAMMANSVETSADE VARUMÄRKEN UNDER SAMMA TAK

SÖDERTÄLJES
FRÄSCHASTE INDUSTRIKONTOR
(Tycker vi ; )

Om Enerco Engineering

Hos Enerco Engineering jobbar ingenjörer, konstruktörer, programmerare och projektledare med uppdrag som spänner hela vägen från idé till färdig helhetslösning. Alltid med de allra senaste innovationerna och de mest kostnadseffektiva lösningarna i fokus. Enerco Engineering ingår i Enerco Group, en industrikoncern som vår kund DynaMate också är en del av. Tillsammans stärker de framtidens industri!  

Vill du också se ditt företag växa?