Grafisk design

Grafisk design

Bakom varje skärm eller trycksak finns en användare. En person som ska upptäcka och gilla just ditt varumärke och tilltalas av det du berättar. Formgivning och design handlar för oss om att fånga och förmedla ditt varumärkes själ. Att skapa en helhet och känsla att utgå från i all kommunikation. Precis som det är, men med lite socker på toppen. Färg, form, typsnitt, avstånd och placering – allt är lika med den visuella kommunikationen. Lika viktig som den du sätter på pränt. 

Men grafisk design handlar inte bara om hur saker och ting ser ut. Lika snyggt som det ska vara, lika enkelt bör det vara att använda och ta till sig. Det är här UI och UX kommer in i bilden.

Pris: 10 000 – 50 000 :-
Beroende av uppdragets omfattning. Vi anpassar alltid vårt erbjudande efter dina specifika behov. Hör av dig till oss för offert.

Prisidé

Grafisk profil (logotyp, färgpalett) inklusive helhetstänk
Analys, idé, grafisk form, logotyp samt färgpalett. Helhetstänket sätter grunden för kommunikationen framåt och visar exempel på hur den grafiska profilen kan appliceras på tex annonser, sociala medier, skyltar, broschyrer mm. 
Pris: 40 000 – 60 000 :-

Broschyr 4 sidor
Analys, idé, grafisk form och original
Pris: 13 500 :-

Annons
Helsida från idé till original.
Pris: 7500 :-

Hör av dig till oss så tar vi gärna fram ett paketpris just för dig.

Kundcase