Kategorier
Kundcase Kundnyheter

Att lyfta miljötänket

Att företag och verksamheter tänker miljö och framtid är för många självklart. Men hur är det med de branscher som traditionellt sett inte förknippas med ett starkt miljötänk – hur kommunicerar de?

Våra kunder inom industri och teknik arbetar för att framtidssäkra allt från vattenförsörjning till miljösnäll leasing av IT-utrustning. Och vi hjälper gärna till att lyfta fram arbetet i ljuset. Här är några exempel på blygsamma miljöhjältar – våra kunder!

CHG-MERIDIAN – Koldioxidneutral leasing av IT-utrustning
CHG-MERIDIAN är bland de första leverantörerna av IT-lösningar som erbjuder klimatkompensation vid leasing av IT-utrustning. Tack vare deras initiativ: carbonZER0 kan hela livscykeln för finansierad teknik nu bli koldioxidneutral, allt från produktion till transport.
Läs mer om CHG-MERIDIAN: carbonZER0.

Clean Combustion – Fossilfri förbränning
Med fokus på smarta, effektiva och innovativa lösningar hjälper Clean Combustion företag inom pappersmassa och värme-sektorn att ställa om deras förbränningsanläggningar från fossilt bränsle till biobränsle, med minimal ledtid och låga investeringskostnader.

Wavin – Klimatsmarta städer och trygg tillgång till vatten
Visste du att hälften av alla sjukhussängar i hela världen är upptagna på grund av vattenrelaterade sjukdomar? Tack vare framtidsorienterade lösningar för vattenhantering är Wavin en föregångare när det kommer till att belysa och hitta lösningar för klimatsmarta städer och trygg tillgång till vatten.

Säker och trygg vattenförsörjning

Läs mer om Wavin – I am you city.

DynaMate – Tjänster för framtidens industri
Gamla maskiner få nytt liv med ökad produktivitet och minskade kassationer, detta tack vare DynaMates specialanpassade tjänster för framtidens industri.
Läs mer om DynaMate – Smart industri.


Det är hög tid att förverkliga dina idéer
Vi på Järna Kommunikation har alltid haft våra rötter i hållbara idéer och verksamheter. Känslan av att vi tillsammans kan göra världen lite bättre är svårslagen. Vill du ha hjälp att förtydliga och stärka ditt varumärke och arbetssätt? Hör av dig för ett första samtal – låt oss bolla idéer.

Ta kontakt