Nätverksteknik och serviceavtal

Din lokala nätverksbyrå!

Snabb hjälp när det krånglar. Vi finns tillgängliga varje vardag mellan 08.00 och 16.00 och du får alltid svar inom 24 timmar, oftast snabbare. Om du vill prata support eller löpande förvaltning, hör av dig så kommer vi fram till en smidig lösning. Inga bekymmer. 

Vi hjälper dig som kund med allt från datasupport och nätverkslösningar till serveradministration och IT-infrastruktur. Behöver du hjälp med nyinstallation, utbyggnad av nätverk, inköp av IT eller drift och support av mail och webbhotell? Hör av dig till oss så hittar vi en lösning som är anpassad efter din verksamhets behov.

Expertis: Vi är vana vid att hantera diverse utmaningar inom datasupport och nätverksinfrastruktur samt har framgångsrikt implementerat och underhållit Wifi- och LAN-nätverk för olika företag och organisationer.

Resultatinriktade: Fokus ligger alltid på att leverera hållbara och effektiva lösningar. Vi är medvetena om hur en stabil och snabb IT-infrastruktur är avgörande för din verksamhetens kontinuitet.

Kundorienterade: Vi tror på att skapa långsiktiga relationer med dig som kund. Att förstå dina unika behov och erbjuda skräddarsydda lösningar är en grundläggande del av vårt arbete.

Tjänster vi erbjuder

  • Datasupport: Snabb och effektiv problemlösning
  • Nätverksdragning (Wifi/LAN): Design, installation och underhåll av pålitliga och högpresterande nätverk.
  • Server- och datorhantering: Optimering, säkerhet och övervakning av servrar och datorer för en smidig drift m.m.
Jesper Thörn, Webbutvecklare, Nätverkstekniker

“Jag hjälper dig hitta en kostnadseffektiv lösning som är skräddarsydd för dina IT-behov. Oavsett om det gäller punktinsatser eller löpande serviceavtal”

Jesper Thörn, Webbutvecklare & Nätverkstekniker

Letar du efter en pålitlig och kunnig partner för att stärka din IT-infrastruktur? Hör av dig till oss!

Pris: 3000 – 25 000 :-
Beroende av uppdragets omfattning. Vi anpassar alltid vårt erbjudande efter dina specifika behov. Hör av dig till oss för offert.

Prisidé

Redaktörspaketet – löpande uppdatering och optimering av hemsida.
Pris: 4000 per månad.

Hör av dig till oss så tar vi gärna fram ett paketpris just för dig.